Charlie och Chaplin

God mat på Restaurang Charlie, god dryck på Chaplin Pub

Allt man behöver för att ha en trevlig kväll i Ljungby

Restaurang Charlie

Restaurang Charlie i Ljungby har en meny som passar alla smaker och alla tillfällen och har även ett mycket stort utbud av whisky. På uteserveringen är det skönt att sitta på varma sommarkvällar. Dessutom har uteserveringen skjutfönster så det går utmärkt att sitta här även under den kallare delen av året. Vi erbjuder god och hemlagad svensk och internationell mat med bästa råvaror där allt lagas från grunden och med hjärtat. Menyn är mycket varierad så att alla hittar något att njuta av.

När man ätit sig mätt på Restaurang Charlie är det bäst att ta sig en drink på Chaplin, puben som bara är en trappa ner.

Ring även Restaurang Charlie för avhämtning!

Chaplin Pub

Chaplin Pub i Ljungby har en äkta och rustik pubmiljö. Att sedan pumparna innehåller både stout och lager gör inte det hela sämre. Två av stans klubbar för njutning av ädla drycker huserar också här.

Chaplins Pub har en mysig atmosfär det är lätt att trivas i. Sätt dig i en av de bekväma sofforna eller häng i baren. Den vackra spisen bidrar till den mysiga stämningen och hälsar dig välkommen där den står strax innanför dörren.
Whiskeysällskapet har Chaplins Pub som sitt hem och med tanke på det unika utbudet som endast går att hitta hos Chaplins Pub är detta en självklarhet.

Om man gillar god öl, äkta maltwhiskey och bra stämning, då är Chaplins Pub i Ljungby the place to be!